Aur şi bronz pentru pugilistele de la CSM Suceava la Campionatele Naţionale

  • Publicat în Box

Pe parcursul săptămânii trecute, Mangalia a găzduit Campionatele Naţionale de box feminin. Clubul Sportiv Municipal Suceava a participat în competiţie cu sportivele Maria Polonic, la categoria 63 de kilograme şi Romina Iosub, la categoria 57 de kilograme, care au concurat în întrecerea junioarelor. Ambele pugiliste pregătite de Andu Vornicu au avut o prestaţie remarcabilă, chiar dacă au avut în faţă adversare puternice, de la cluburi de prestigiu din România. Astfel, Maria Polonic a izbutit să-şi treacă în palmares titlul de campioană naţională, în vreme ce Maria Iosub a intrat în posesia medaliei de bronz.

„Sunt două rezultate de excepţie, pe măsura muncii depuse la antrenamente. Au respectat cu stricteţe programul de pregătire şi pot să spun că mă aşteptam ca Maria şi Romina să confirme, mai ales că în ultimii ani s-au întors tot timpul cu medalii de la competiţiile naţionale. Prin aceste performanţe sper să putem atrage atenţia autorităţilor locale, astfel încât să se deschidă puşculiţa şi pentru box. În încheiere aş dori să mulţumesc pentru sprijin Clubului Sportiv Municipal Suceava şi oamenilor de afaceri Mihai Ududec, de la Inter Conti şi Sergiu Rotari, de la Oscar Cleaning”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Următorul turneu cu participarea pugiliştilor de la CSM Suceava va avea loc în Republica Moldova, la jumătatea lunii septembrie.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.