Sucevenii sunt nevoiţi să câştige la Buzău, pentru a evita surprizele neplăcute

După ce a început turneul play-out cu o victorie pe teren propriu în faţa echipei CSUAV Arad, echipa de seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava va avea duminică un nou meci foarte important în runda a doua, pe terenul celor de la Stejarul Buzău. Sportivii antrenaţi de Constantin Vlad merg în această deplasare decişi să câştige acest meci, o victorie ajutându-i să scape de griji în acest sezon. În meciurile din sezonul regulat, CSM Suceava a pierdut ambele întâlniri cu buzoienii, cea de pe teren propriu la un singur punct.

„Este un meci foarte important pentru noi pe care trebuie neapărat să-l câştigăm pentru a nu avea emoţii. Nu mi se pare corect că am plecat cu 0 puncte, deoarece Aradul ar putea scăpa cu o singură victorie, în timp ce noi am putea să picăm cu patru victorii. Ar fi ruşinos să ajungem până acolo şi de aceea trebuie să ne concentrăm la Buzău şi să ne impunem pe teren. Am avut un sezon destul de dificil şi asta deoarece în ultimul an am avut parte de fluctuaţii foarte mari în lot, cu jucători ce au plecat sau au abandonat rugby-ul pentru a se ocupa de serviciul cu ajutorul căruia care se întreţin. Mai mult, în patru dintre meciurile din sezonul regulat, din care două cu Buzăul ne-am făcut viaţă grea singuri şi am pierdut victoria printre degete”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Tehnicianul sucevean speră ca echipa să aibă parte de un arbitraj corect la Buzău, astfel încât jucătorii săi să-şi poată juca şansa în teren, nu cum au mai păţit în alte meciuri din sezonul regulat, când rezultatul a fost viciat de arbitri.  

Săptămâna viitoare, sucevenii vor încheia turneul play-out cu un meci în compania celor de la CSM U23 Bucureşti, echipă ce nu are drept de promovare şi a fost trimisă în acest turneu. CSM Suceava mai trebuia să joace şi cu Steaua U23 Bucureşti în ultima etapă, dar echipa din capitală s-a retras în timpul sezonului regulat. 

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.