Sucevenii, răpuşi de lider

Formaţia CSM Suceava, ocupanta loculului al treilea în clasamentul la zi al Diviziei A2 de volei masculin, a primit sâmbătă, în sala Unirea, replica liderului Steaua Bucureşti. Oaspeţii s-au dovedit a fi mult mai motivaţi pentru această întâlnire, impunându-se în minimum de seturi, cu 27-25, 25-12 şi 25-16. Din păcate sucevenii n-au reuşit să joace de la egal la egal cu adversarii lor decât în primul set, după care jocul a fost dominat cu destulă autoritate de echipa din Capitală.

„Absenţa lui Lucian Huţuleac, din cauza unei accidentări, s-a resimţit din plin în jocul echipei sucevene. Tinerii noştri voleibalişti au arătat destule lucruri bune, în special în primul set, dar per ansamblu victoria oaspeţilor este meritată. Deocamdată atât putem, dar sunt convins că până la sfârşitul sezonului regulat vom mai aduna victorii şi vom juca şi în play-off”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava în partida cu Steaua Bucureşti au evoluat jucătorii Sasu, Giurcă, Ştefură, Pietraru, Orăşanu, Marc, Gontariu, Tanasă şi Amariei.

Sursa : www.monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.