Sucevenii îşi joacă şansa la turneul de baraj pentru promovare

La finalul unui sezon în care a avut o evoluţie peste aşteptări şi condiţii, echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava încheie campionatul în acest weekend cu turneul de baraj pentru promovarea în primul eşalon. Sucevenii au plecat de ieri la Ploieşti şi urmau ca aseară să aibă o oră de antrenament şi acomodare cu sala, înaintea şedinţei tehnice în care se va stabili ordinea meciurilor. Pe lângă gazdele de la CS Tricolorul LMV Ploieşti, ce au venit din aceeaşi serie, elevii antrenorului Victor Pancu vor mai întâlni cele două câştigătoare din seria de vest, CS Universitatea Cluj şi CSU Politehnica Timişoara. Pentru această deplasare, singurul jucător incert este trăgătorul secund Lupuleasa, acesta accidentându-se la genunchi la un antrenament din această săptămână.

„Accidentarea lui Lupuleasa ne va pune probleme pe postul său, dar vom vedea cum evoluează lucrurile şi poate se reface. Vom merge la Ploieşti să ne jucăm şansa, chiar dacă întâlnim două echipe cu pretenţii şi condiţii de profesionişti, aşa cum sunt Ploieştiul şi Clujul, formaţii ce şi-au arătat intenţia de a promova. Eu sunt foarte mulţumit de evoluţia şi rezultatele echipei din acest sezon, unul mult mai bun decât ne aşteptam la început, şi asta în primul rând datorită muncii şi dăruirii veteranilor, dar şi jucătorilor tineri. Mulţumim pentru sprijinul acordat în acest sezon Primăriei şi Consiliului Local Suceava, Consiliului Judeţean Suceava, dar şi oamenilor ce sunt aproape de echipă şi sufleteşte, şi material, Eugen Girigan şi Dumitru Popescu, de la SUCT Suceava”, a explicat antrenorul sucevean, Victor Pancu.

Tehnicianul echipei CSM Suceava a mai adăugat că municipiul Suceava nu poate să susţină o echipă de volei în prima divizie, acolo unde ai nevoie de un buget minim de 500.000-600.000 de lei.  

 

Sursa: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.