CSM Suceava se impune în Giuleşti

Echipa CSM Suceava s-a impus sâmbătă, cu scorul de 3-1, în deplasare, cu Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a Diviziei A2 de volei masculin. După un prim set adjudecat de oaspeţi cu scorul de 25-23, amfitrionii au izbutit să restabilească echilibrul partidei, câştigând setul doi. Cotaţi cu prima şansă la victorie în acest meci, sucevenii au luat din nou jocul în serios şi au învins până la urmă meritat, după 25-18 în setul trei şi 25-22 în setul patru. „Chiar dacă n-am făcut un meci extraordinar, important este că am reuşit să ne impunem. Până la urmă, plusul nostru de experienţă a fost hotărâtor”, a declarat antrenorul Victor Pancu. În urma acestui succes, formaţia suceveană se menţine pe poziţia a treia în clasament.

CSM Suceava s-a bazat în confruntarea cu Rapid Bucureşti pe jucătorii Sasu, Pietraru, Huţuleac, Someşan, Ştefură, Giurcă, Gontariu, Tanasă şi Orăşanu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.