Sportivii de la CSM Suceava au cucerit o “tolbă” de medalii

La finele săptămânii trecute, la Piteşti s-a desfăşurat Cupa României la Marş. Sportivii pregătiți la CSM Suceava de antrenorii Radu Mihalescu şi Silviu Casandra au avut o comportare deosebită câştigând nu mai puțin de 13 medalii. Cătălin Şuhani, pregătit la CSM-CSU Suceava de Silviu Casandra, a reuşit să câştige bronzul la seniori, acelaşi loc obținându-l şi în concursul pe echipe la seniori, alături de Gheorghe Berdei şi Cosmin Istrate, ultimul câştigând bronzul şi la individual, la categoria juniorilor II. Un alt sportiv de la CSM Suceava, Andrei Gafița, pregătit de antrenorul Radu Mihalescu, a terminat al patrulea la seniori, a câştigat medalia de argint la tineret şi s-a impus la juniori I. Colegul său Ştefan Mangu a terminat cei 10 kilometri pe locul şase la seniori, locul III la tineret, locul II la juniori I şi a obţinut medalia de aur la juniori II. Andrei Gafița, Ştefan Mangu şi Cosmin Istrate au urcat pe podium şi-n competiția pe echipe, cu un loc II la seniori şi locul I la tineret şi juniori I. CSM Suceava a avut atleți pe podium şi în competiția copiilor I, unde Vlad Crâşmaru a luat argintul, echipa formată din el şi Gabriel Vodă clasându-se pe locul doi la aceeaşi categorie de vârstă.
Următorul concurs pentru mărşăluitorii de la CSM Suceava este pe 27 iulie, când tot la Piteşti va avea loc Campionatul Național de 20 kilometri marş.

Sursa: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.