Performanțe de excepție pentru sportivii suceveni

La finele săptămânii trecute, la București, s-a desfășurat finala Campionatului Național de Atletism pentru juniori II. Sportivii suceveni au avut o comportare remarcabilă reușind să urce de patru ori pe podiumul de premiere.
Performera delegației sucevene a fost Gabriela Doroftei de la CSM Suceava, sportiva pregătită de antrenoarea Elena Țîmpău câștigând probele de 1.500 și 3.000 de metri. Cea de-a treia medalie de aur pentru atletismul sucevean la Naționalele de Atletism pentru juniori Ii a fost reușită de Ștefan Mangu, sportivul pregătit la CSM Suceava de antrenorul Radu Mihalescu trecând primul linia de sosire în proba de 10 kilometri marș.
Un rezultat de excepție a înregistrat și Claudiu Mihăescu de la CSM Dorna Vatra Dornei, sportivul antrenat de Cristian Prâsneac, sosind pe locul secudn în proba de 1.500 metri.

Sursa foto + text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.