Paul Coman de la CSM Suceava a devenit campion naţional universitar

Atletul Paul Tiberius Coman de la CSM Suceava a reuşit o performanţă deosebită la Campionatele Naţionale Universitare găzduite de municipiul Bacău, la finalul săptămânii trecute. Sportivul în vârstă de 22 de ani s-a impus cu timpul de 25 minute şi 50 secunde în proba de 5 kilometri marş, izbutind să urce pe treapta cea mai înaltă a podiumului de premiere.

„Chiar dacă este student la ASE, în Bucureşti, Paul îşi face timp şi pentru antrenamente, fiind multiplu medaliat la campionatele naţionale. A demonstrat o formă excelentă obţinând un rezultat bun la Bacău, aşa că suntem optimişti în perspectiva Campionatelor Naţionale de marş, care vor avea loc la Reşiţa, pe 20 martie, şi unde dorim să luăm o medalie în întrecerea pe echipe a cursei de 20 de kilometri marş”, a declarat antrenorul Silviu Casandra de la CSM Suceava.

 
 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.