Mihai Tudor Axinte de la CSM Suceava, campion naţional la săritura în lungime la categoria copii 2

La sfârşitul săptămânii trecute la bucureşti s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Atletism pentru categoriile copii 1, 2 şi 3. O comportare foarte bună la ceastă competiţie a avut-o sportivul Mihai Tudor Axinte de la CSM Suceava care a câştigat proba de săritură în lungime la categoria copii 2.

Sportivul pregătit de multipla campioană Cristina Casandra a reuşit o performanţă remarcabilă reuşind o săritură care a măsurat 5 metri şi un centimetru. De remarcat faptul că Mihai Tudor Axinte este campion naţional şi în sală.

Sursa foto + text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.