Sportivii de la CSM Suceava, printre principalii protagoniști ai competiției

La finele săptămânii trecute la Pitești pe s-au desfășurat Campionatele Naționale de Marș pentru seniori, tineret și juniori. Sportivii de la CSM Suceava au avut o comportare deosebită urcând pe podiumul de premiere la toate categoriile de vârstă.
Andrei Gafița, sportiv antrenat la CSM Suceava de Radu Mihalescu, a devenit campion național și la seniori și la tineret, realizând și un nou record personal. O comportare deosebită a avut și Sânziana Mandiuc, care a fost foarte aproape de podiumul de o medalie și la seniori și la tineret. Un cuvânt bun și pentru sportivul Ionuț Stegar, care la prima lui participare într-o competiție de anvergură s-a clasat pe locul V la juniori. Ultimii doi mărșăluitori sunt pregătiți la CSM Suceava de Radu Mihalescu.

Zestrea de medalii ale sucevenilor a fost completată de Cătălin Șuhani care s-a clasat al treilea în competiția individuală la seniori. Echipa CSM Suceava format din Cătălin Șuhani, Gheorghe Berdei și Paul Coman a obținut medalia de argint la tineret, toți acești sportivi fiind pregătiți la CSM Suceava de Silviu Casandra.

Și la feminin, CSM Suceava a urcat pe podimul de premiere cu echipa la categoria tineret. Medalia de argint a fost cucerită de sportivele Andreea Manea, Andreea Vancea și Alexandra Tibichi. Primele două competitoare sunt pregătite la CSM Suceava de Silviu Casandra, ultima fiind antrenată, la același club, de Cristina Casandra.

”Rezultatele obținute de sportivii noștri confirm faptul că la Suceava se muncește și există talente incontestabile la marș. Mulțumim Primăriei și Cosiliului Local pentru sprijinul acordat pentru participarea la Naționale” a declarat antrenorul Silviu Casandra.

 

Sursa foto+test: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.