Atleții suceveni au cucerit trei titluri naționale la juniori III

Maria Talida Sfârghiu (CSM Suceava) a devenit campioană națională în probele de 800 și 1.500 de metri, în vreme ce Darius Melenciuc (CSM Suceava) a cucerit aurul la 5.000 m  marș.

 

Sportivii cluburilor sucevene s-au întors cu cinci medalii, dintre care trei de aur, una de argint și una de bronz, de la Campionatul Național de Atletism pentru juniori III, competiție ce a avut loc în weekendul trecut la București.

 

Performera delegației sucevene a fost Maria Talida Sfârghiu, atleta pregătită de Erzilia Țâmpău la CSM Su­ceava reușind să devină campioană națională în probele de 800 și 1.500 de metri, în ultima cu record personal.

 

Cel de-al treilea titlu național a fost cucerit de Darius Melenciuc, atletul antrenat de Radu Mihalescu la CSM Suceava câștigând aurul în proba de 5.000 de metri marș.

 

Pe podium au mai urcat Mădălina Sârbu (CSM Su­ceava), medaliată cu argint la 3.000 de metri și Ionuț Tofănescu (CSŞ Rădăuți), medaliat cu bronz în proba de 100 metri.  (Dănuț CHIDOVEȚ).

 

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

 

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.