Atleții suceveni au cucerit 14 medalii la Cupa Bistriței

Performera delegației a fost Talida Sfârghiu, sportiva de la CSM Suceava reușind să câștige probele de 800 și 1.500 de metri 

 

Atleții cluburilor sucevene s-au întors cu 14 medalii de la Cupa Bistriței, un concurs național de verificare organizat la sfârșitul săptămânii trecute în sala din Bacău. Performera ­de­legației a fost Talida Sfârghiu, sportiva pregătită de Erzilia Țâmpău la CSM Suceava reușind să se impună în probele de 800 de metri și 1.500 de metri.

 

Sucevenii au câștigat alte trei probe de concurs prin Florin Pitic (CSM Suceava), clasat pe primul loc la 800 de metri, ștafeta de masculină de la Colegiul Militar Câmpulung Moldovenesc, prima la 4×200 de metri și ștafeta feminină de la CSM Suceava, prima la 4×400 metri.

 

În alte patru rânduri, atleții cluburilor sucevene au cucerit medalii de argint prin Angela Olenici (LPS Suceava) – 800 de metri, Mădălina Sârbu (CSM Suceava) – 3.000 de metri, ­Ma­rius Musteață (CSU Suceava) – aruncarea greutății și ștafeta masculină a Colegiului Militar “Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc – 4×400 de metri.

 

Alți cinci suceveni s-au întors acasă cu medalii de bronz, este vorba de Matei Ionescu (LPS Suceava) – 60 de metri, Antonia Botnariu (CSM Suceava) – 800 de metri, Angela Olenici (LPS Suceava) – 1.500 de metri, Marius Turcu (CSM Suceava) – 3.000 de metri și Alin Firfirică (CSU Suceava) – aruncarea greutății. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.