Atleții de la CSM Suceava, multipli medaliați la Naționalele de marș

Municipiul Botoșani a organizat în premieră Campionatele Naționale de marș pentru seniori, tineret, juniori și copii, la sfârșitul săptămânii trecute. La competiția desfășurată pe traseul de pe strada I. C. Brătianu s-au aflat la start un număr de 114 atleți din țara noastră. Printre participanți s-au regăsit și sportivi de la CSM Suceava, care au obținut rezultate notabile. Astfel, Darius Melenciuc a izbutit să devină campion național al juniorilor III în proba de 5 kilometri, în vreme ce Natanael Rotaru s-a clasat al doilea în cursa de 20 de kilometri pentru tineret, ca și Gabriel Vodă, care a concurat în proba de 10 kilometri a juniorilor II. Alți doi sportivi antrenați de profesorul Radu Mihalescu, este vorba de Ștefan Cimpoieș și Elisabeta Chirilă, au prins ultima treaptă a podiumului de premiere în concursul rezervat copiilor I.

De asemenea, CSM Suceava a mai cucerit bronzul în întrecerea pe echipe de la nivelul junioarelor III, cu ajutorul atletelor Beatrice Tocariu, Delia Ochiana, Irina Ilașcu și Ioana Boca, pregătite de profesorul Silviu Casandra.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.