Sportiv de la CSM Suceava medaliat cu bronz la Naţionalele de juniori

  • Publicat în Box

Municipiul Buzău a găzduit pe parcursul săptămânii trecute Campionatele Naţionale de box pentru juniori, la care au participat cei mai talentaţi 200 de tineri pugilişti din ţara noastră. Din delegaţia CSM Suceava, condusă de antrenorul Andu Vornicu, au făcut parte patru sportivi, este vorba de Sebastian Alucăi, categoria 46 de kilograme, Sami Kutkut, categoria 66 de kilograme, Răzvan Neamţu, categoria 69 de kilograme şi Florin Murariu, categoria 80 de kilograme. Sucevenii s-au aflat şi de această dată printre protagoniştii competiţiei, chiar dacă singurul dintre ei care a urcat la final pe podiumul de premiere a fost Sami Kutkut. Acesta a avut un parcurs foarte bun, a câştigat trei meciuri cu adversari foarte bine cotaţi, sfârşind prin a fi învins greu, în semifinale, de campionul ediţiei precedente a Naţionalelor. „Sami este un copil deosebit, care mă impresionează în fiecare zi. Are foarte mult bun-simţ, este ascultător şi muncitor. Şi-a propus să ajungă departe în acest sport şi sunt sigur că va confirma toate aşteptările”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Foarte aproape de o medalie a fost şi Sebastian Alucăi, numai că acesta a avut surpriza să fie declarat învins în sferturile de finală în faţa unui sportiv de la influentul club Petrolul Ploieşti, chiar dacă toţi cei care au asistat la meci au fost de altă părere. „Sincer, eu mă aşteptam la mai mult, dar până la urmă este bine că am cucerit o medalie şi aprecierile oamenilor de box din România. Sigur am fi putut obţine mai mult dacă am fi avut parte de mai puţine arbitraje tendenţioase. Totuşi, să nu uităm că aceşti copii sunt la primul lor concurs important la juniori şi fiind mai mici cu un an ca vârstă decât majoritatea adversarilor pe care i-au întâlnit la Buzău, vor avea şansa să arate cu adevărat ce pot la ediţia viitoare a Naţionalelor. Pentru asta, trebuie să revenim în sala de antrenament şi să transpirăm şi mai mult. La final, doresc să le mulţumesc celor care au crezut în mine şi în munca pe care o prestez, mai ales că o fac în continuare pe bază de voluntariat”, a precizat Andu Vornicu.

 

Sursa: www.monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Mai multe din această categorie: Rezultate Box »

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.