Sport Medalie de aur pentru pugilistul Laurenţiu Ungureanu de la CSM Suceava

  • Publicat în Box

imp de cinci zile, Sala Sporturilor din Zalău a găzduit Cupa României la box pentru cadeţi. Printre laureaţii concursului s-a aflat şi un sucevean, este vorba de Laurenţiu Ungureanu, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal.
Pugilistul pregătit de antrenorul Andu Vornicu a lăsat o impresie deosebită, izbutind să urce pe treapta cea mai înaltă a podiumului de premiere. Laurenţiu a dominat autoritar categoria 68 de kilograme, ajungând campion după ce a câştigat toate meciurile înainte de limită. În urma acestei frumoase performanţe, pugilistul în vârstă de 14 ani şi-a câştigat dreptul de a reprezenta România la Campionatele Europene, care vor avea loc luna viitoare, în Croaţia.
„Laurenşiu a făcut un turneu foarte bun şi i-a impresionat pe toţi cei prezenţi. Faptul că n-a lipsit nici o dată la antrenament şi a respectat cu stricteţe planul de pregătire a condus la obţinerea acestui rezultat important. Este un copil muncitor, pe care l-am luat de la zero şi căruia specialiştii îi prevăd acum un viitor frumos. O dovadă în plus că la Suceava se munceşte cu abnegaţie. De aceea, sper ca într-un târziu să se rezolve la minister şi situaţia mea contractuală, pentru că intru deja în al cincilea an în care îmi desfăşor activitatea pe bază de voluntariat, fără a fi remunerat”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava, Clubului Sportiv Municipal Suceava şi oamenilor de afaceri Ciprian Hison, George Turtureanu, Vasile Florea şi Mihai Cocoş.

 

 

Sursa foto + text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.