Adrian Botuşan de la CSM Suceava, vicecampion naţional

  • Publicat în Box

La sfârşitul săptămânii trecute, la Brăila, au avut loc Campionatele naţionale de box pentru seniori sub 22 de ani. Suceava a fost reprezentantă în competiţie de pugilistul Adrian Botuşan de la Clubul Sportiv Municipal, sportiv care a concurat în limitele categorie 69 de kilograme.

Tânărul sportiv pregătit de antrenorul Alexandru Vornicu a trecut în primul meci de un adversar din Rovinari, pentru ca apoi în partida pentru intrarea în finală să câştige prin abandon disputa cu un pugilist din Brăila. În finală, Adrian Botuşan a fost învins la puncte de Marian Piţa de la Steaua Bucureşti.

„Sportivul nostru s-a autodepăşit la această competiţie pierzând în faţa unui boxer profesionist. Adrian Botuşan este student şi are şi un loc de muncă.
Mulţumim pentru sprijinul acordat Clubului Sportiv Municipal Suceava, Primăriei şi Consiliului Local şi firmei Interconti” a declarat antrenorul Andu Vornicu.

În luna aprilie, Adrian Botuşan va lupta pentru o medalie la Campionatele naţionale de seniori.

 

Sursa foto + text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.