Sucevenii de la CSM Suceava au câştigat două medalii la Cupa României pentru juniori

  • Publicat în Box

Doi dintre boxerii antrenaţi de Andu Vornicu la Clubul Sportiv Municipal Suceava au reuşit să se evidenţieze din nou la nivel naţional, de această dată la Cupa României pentru juniori, competiţie la care au fost prezenţi peste 150 de sportivi din toată ţara şi care s-a desfăşurat în localitatea Horezu, din judeţul Vâlcea. Laurenţiu Ungureanu a avut un parcurs foarte bun la categoria 75 de kilograme şi a ajuns în finala pentru aur după trei meciuri câştigate. În meciul pentru aur, boxerul sucevean a pierdut la puncte în faţa unui sportiv din Giurgiu, pe care l-a învins în întâlnirile anterioare, şi a câştigat astfel medalia de argint.

Cel de-al doilea boxer de la CSM Suceava, Alin Iacoban, s-a autodepăşit în primul meci al categoriei 70 de kilograme şi a reuşit o mare surpriză, după ce l-a învins pe campionul naţional en-titre, un boxer ce lupta acasă, el fiind din Râmnicu Vâlcea. Din păcate, în meciul al doilea, Alin Iacoban nu a mai fost la fel de lucid în lovituri şi a pierdut la puncte, dar în final s-a ales cu medalia de bronz la categoria 70 de kilograme.

„Sunt bucuros că ambii sportivi cu care am participat la această Cupă a României au reuşit să ia medalii, fapt ce ne ambiţionează să muncim mai mult pentru a obţine rezultate şi mai remarcabile. Laurenţiu Ungureanu l-a mai învins pe adversarul său din finală, dar acum cred că oboseala şi-a spus cuvântul. Alin Iacoban a făcut un supermeci şi l-a învins pe campionul naţional, dar în mod inexplicabil a pierdut următorul. Mai avem o lună până la Campionatul Naţional de Juniori şi sper să remediem unde am greşit şi să avem cel puţin un campion, deoarece în acest fel vom putea reprezenta România la Campionatul European. Mulţumim pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava, conducerii CSM Suceava şi omului de afaceri Ștefan Mandachi”, a declarat antrenorul boxerilor de la CSM Suceava, Andu Vornicu. 

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.