Pugiliştii de la CSM Suceava s-au aflat printre remarcaţi la Cupa României

  • Publicat în Box

La Câmpulung Muscel a avut loc zilele trecute Cupa României la box pentru juniori. CSM Suceava a participat la această competiţie cu trei pugilişti, care au făcut o figură frumoasă. Astfel, Laurenţiu Ungureanu a devenit vicecampion al categoriei 70 de kilograme, Eusebiu Alucăi a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la categoria 66 de kilograme, în vreme ce debutantul Cristian Măzăreanu a fost eliminat în sferturi de viitorul campion al categoriei 46 de kilograme.

„Competiţia a fost foarte tare, beneficiind de prezenţa celor mai buni 150 de pugilişti din ţară. Mă aşteptam poate mai mult de la Laurenţiu Ungureanu, care a fost învins în finală de Florin Savu, de la Steaua Bucureşti. Surpriza plăcută a fost Eusebiu Alucăi, în vreme ce debutantul Cristian Măzăreanu a lăsat o impresie pozitivă, demonstrând calităţi deosebite pentru acest sport”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Nu mai puţin de 8 medalii au izbutit să cucerească pugiliştii de la CSM Suceava în 2018, având şanse mari să depăşească recordul de 12 medalii stabilit anul trecut.

„Urmează o perioadă de pregătire intensă pentru noi, în vederea campionatelor naţionale. De asemenea, încercăm să scoatem capul şi pe plan internaţional. Laurenţiu Ungureanu are şanse foarte mari de a fi selecţionat în lotul României pentru Campionatele Europene care vor avea loc în Turcia, în luna septembrie, în timp ce pentru Dumitru Vicol şi Adrian Botuşan există posibilitatea de participare la Campionatul Mondial Universitar din Rusia, în luna octombrie”, a precizat Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Clubului Sportiv Municipal, Primăriei Suceava şi oamenilor de afaceri Sergiu Rotari, George Turtureanu şi Bogdan Florea.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.