Pugiliștii de la CSM Suceava s-au remarcat la Memorialul „Dumitru Barda”

  • Publicat în Box

Gruparea CSM Suceava a fost reprezentată de patru pugiliști la Memorialul „Dumitru Barda” găzduit de municipiul Roman, care a beneficiat de participarea celor mai bine cotați pugiliști din zona Moldovei. Sportivii pregătiți de Andu Vornicu au lăsat din nou o impresie pozitivă, cucerind trei titluri de campioni, prin Romina Iosub (categoria 60 kilograme, tineret), Radu Semian (categoria 69 kilograme, tineret) și Lucian Saftiuc (categoria 50 kilograme, juniori), în vreme ce Cristian Măzăreanu (categoria 46 kilograme, juniori), s-a clasat al doilea.

„A fost un concurs reușit pentru sportivii mei, care se află în pregătiri pentru campionatele naționale, care se vor derula începând cu luna august. Romina Iosub, Radu Semian și Lucian Saftiuc s-au impus cu autoritate, în vreme ce Cristian Măzăreanu, un puști de mare viitor, a pierdut în finală, în fața campionului național în exercițiu. Așa cum am spus, ne antrenăm cu seriozitate pentru competițiile grele care urmează. Am început anul 2018 cu rezultate foarte bune și vrem să-l încheiem în aceeași manieră”, a declarat antrenorul sucevean Andu Vornicu.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.