Pugilistul sucevean Cristi Măzăreanu va reprezenta România la Europenele de juniori

  • Publicat în Box

Ţara noastră va găzdui în premieră, în acest an, Campionatul European de box pentru juniori. Competiţia va avea loc la Galaţi, urmând să debuteze la sfârşitul lunii mai. Din lotul cu care România se va prezenta la acest eveniment face parte şi suceveanul Cristian Măzăreanu, care şi-a câştigat un loc în lotul pentru Europene după ce a triumfat în stil de mare campion, în urmă cu o lună, în Cupa României. În vârstă de 15 ani şi jumătate, Măzăreanu este legitimat la CSM Suceava, urmând să intre în ring la categoria 46 de kilograme.

În cadrul pregătirii pentru Campionatele Europene, Cristi Măzăreanu şi-a petrecut ultimele săptămâni în diferite stagii de pregătire cu lotul naţional, care au avut loc în Ucraina, Republica Moldova şi la Centrul Olimpic de box, de la Brăila.

„Mă simt onorat că un produs sută la sută al boxului sucevean, antrenat de mine, va reprezenta România la un concurs atât de important. Am mare încredere în Cristi, care este un băiat muncitor şi plin de calităţi, că va reuşi să aducă pentru România şi pentru oraşul pe care-l reprezintă medalia mult dorită”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin societăţilor Trutzi, ProteineMag, oamenilor de afaceri Sergiu Rotari şi Ionuţ Rotariu, precum şi CSM Suceava.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.