Două medalii pentru pugilistele de la CSM Suceava la Cupa României

  • Publicat în Box

Pe parcursul acestei săptămâni, municipiul Sibiu a găzduit Cupa României la box feminin. Printre grupările participante s-a numărat și CSM Suceava, care a reușit să cucerească două medalii la această importantă competiție. În întrecerea junioarelor, Alexandra Crihan a reușit să obțină un merituos loc doi la categoria 70 de kilograme. O altă pugilistă antrenată de Andu Vornicu, este vorba de Daniela Maria Polonic, a izbutit să urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere în concursul categoriei 69 de kilograme a senioarelor.

„Alexandra și Maria sunt două fete muncitoare, care au ajuns printre cele mai bune pugiliste din România la categoria lor de vârstă. Calitățile de care dispun le îndreptățesc să spere că pot depăși aceste performanțe cât mai curând, cu condiția să rămână la fel de dedicate în sala de antrenament”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin Clubului Sportiv Municipal din Suceava și oamenilor de afaceri Ciprian Nuțu, de la Trutzi, și Bogdan Straton, de la Promo Plus.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.