Pugiliștii de la CSM Suceava au cucerit două medalii de argint la Naționale

  • Publicat în Box

Municipiul Brăila a găzduit zilele trecute Campionatul Național de box pentru tineret. CSM Suceava a punctat la această competiție prin pugiliștii Cristian Măzăreanu (categoria 60 de kilograme) și Fabian Sebastian Ceotir (categoria 90 de kilograme), care au reușit să devină vicecampioni ai României.

„Ambii sportivi au boxat curajos și au demonstrat că nu degeaba au ajuns până în finală. Măzăreanu, spre exemplu, a fost chinuit pe toată durata turneului de o entorsă la gleznă, durerile acutizându-se în meciul decisiv pentru titlu. A strâns însă din dinți și a luptat până la capăt, iar decizia finală putea la fel de bine să fie în favoarea sa”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulțumească pentru sprijin oamenilor de afaceri Ciprian Nuțu, Bogdan Florea, Bogdan Straton, Codruț Popescu și conducerii Clubului Sportiv Municipal din Suceava.

Pentru pugiliștii de la CSM Suceava urmează acum Campionatul Național de juniori, care va avea loc în luna septembrie.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.