Florin Arteni Fîntînaru şi Iacob Georgel de la CSM Suceava au urcat pe podiumul Cupei României

Zilele trecute, doi dintre canotorii Clubului Sportiv Municipal Suceava, pregătiţi de antrenorul Ioan Despa, au luat startul în Cupa României pentru juniori, o competiţie desfăşurată pe apă, pe distanţa olimpică de 2000 de metri, ce a avut loc la Orşova. Cel mai bun junior din România la ora actuală în proba de simplu, Florin Arteni Fîntînaru, a reuşit să câştige medalia de aur. Florin este component al lotului naţional de juniori şi se pregăteşte pentru Campionatul Mondial ce va avea loc la începutul lunii august în Japonia, la Tokio. Florin Arteni Fîntînaru, alături de colegul său Viorel Georgel Iacob, component şi el al lotului naţional de juniori, a concurat şi-n proba de dublu rame, unde a câştigat medalia de argint.

„Florin Arteni Fîntînaru se pregăteşte intens pentru cea mai importantă competiţie a anului, Campionatul Mondial de juniori din Japonia. El abia a început competiţiile în care se fac procentaje, dar este foarte aproape de baremul de mondiale, pe care cu siguranţă îl va face. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru susţ

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.