Florin Arteni Fântânaru, de la CSM Suceava, a revenit, la Snagov, în cantonamentul lotului național

Canotorii din lotul național al României, din care face parte și Florin Arteni Fântânaru, de la CSM Suceava, au revenit, începând de luni, la baza de pregătire de pe lacul Snagov. Tânărul canotor român în vârstă de doar 19 ani a reluat pregătirile specifice, pe apă, pentru campionatele europene de tineret și de seniori, care au fost reprogramate pentru toamna acestui an, în lunile septembrie și octombrie. Obiectivul principal însă al bărcii de 8 plus 1 al României, care-l are în componență pe Florin Arteni Fântânaru, îl reprezintă calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, care se vor desfășura în vara anului viitor. „Tricolorii” vor lua startul în ultima rundă de calificări, cel mai probabil în primăvara lui 2021.

„Florin se simte bine și a plecat la lotul național cu chef de muncă. Ultimele două luni și le-a petrecut în autoizolare, acasă, la Râșca. Are un tonus muscular foarte bun, pentru că a tras zilnic la ergometru și a făcut bicicletă”, a declarat antrenorul Ioan Despa, de la CSM Suceava.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.