Două medalii pentru CSM Suceava la Europenele de juniori

Capitala Serbiei, Belgrad, a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Campionatul European de canotaj pentru juniori. Din lotul deplasat de țara noastră la competiția din Serbia au făcut parte și trei sportivi pregătiți la CSM Suceava de către antrenorul Ioan Despa, care au avut o comportare foarte bună. Astfel, Florentina Georgiana Neculăeasa a reușit să devină campioană europeană cu barca de 8+1, în vreme ce Ionela Petruța Popa a cucerit medalia de argint împreună cu echipajul bărcii de 4+1. În ce-l privește pe Georgel Viorel Iacob, acesta a ratat de puțin podiumul împreună cu colegii săi din barca de 8+1.

Fără acești trei performeri, CSM Suceava va participa cu un număr de 18 sportivi la Campionatele Naționale de juniori de la Iași, care vor avea loc în cursul acestei săptămâni.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.