Memorialului Stefan Tomovici editia 7 2015 a Campionatul National U 12

Clubul Sportiv Municipal Suceava cu deosebită plăcere şi onoare transmite sincere mulţumiri, Consiliului Local și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret pentru amabilitatea cu care ne-aţi oferit suportul şi colaborarea dumneavoastră pentru buna desfășurare a Memorialului Ștefan Tomovici ediția 7, 2015, a Campionatul Național U 12 de hochei pe gheață și celor 8 meciuri de hochei Old Boys.

Memorialului Ștefan Tomovici a fost o manifestare de succes care s-a bucurat de aprecierea oaspeţilor noştri, graţie programului, pe care l-am conceput şi l-am realizat în parteneriat cu dumneavoastră.

Să nu uitam și de cele 10 meciuri de hochei jucate din Campionatul Național U 12 pe durata a 3 zile, unde echipa suceveană a urcat pe cea dea 2 treapta a podiumului de premiere și cu această ocazie vă rugăm să primiţi gândurile noastre bune.

 

Sursa foto: rohockey.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.