Cei mai buni tineri luptatori din Romania se aduna la Cupa „CSM Suceava” (Lupte Greco-romane)

Sâmbătă, 5 februarie, complexul „Areni” din Suceava va găzdui în organizarea Direcţiei pentru Sport şi Tineret a judeţului Suceava şi a Clubului Sportiv Municipal Suceava, Cupa „CSM Suceava” la lupte greco-romane. Competiţia dedicată copiilor şi juniorilor II şi care se va desfăşura pe cinci categorii de greutate va aduna la start sportivi de la CSŞ 3 Steaua Bucureşti, CSŞ Bacău, SCM Bacău, LPS Botoşani, CS Botoşani, CSŞ Rădăuţi – filiala Dorneşti şi CSŞ Rădăuţi – filiala Siret, CSM Bucovina Rădăuţi, CS Sighetul Marmaţiei, CS Ceahlăul Piatra Neamţ şi CSM Suceava.

„Scopul acestei competiţii este verificarea stadiului de pregătire al sportivilor şi oferirea acestora a unui număr optim de meciuri pentru obţinerea marii performanţe. Este clar că este mult mai util să poţi observa elevul tău în condiţii de competiţii, decât la antrenament.

Sper să fie un test folositor pentru noi şi pentru toţi competitorii şi să finalizăm cu bine un concurs de o asemenea amploare, concurs pe care dorim să-l permanentizăm şi să-l transformăm într-unul cu participare internaţională”, a declarat antrenorul Andrei Bolohan.Sursa : www.newsbucovina.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.