CSM Suceava s-a clasat pe locul secund la Cupa Bucovinei

Cu două săptămâni rămase până la startul Diviziei Naţionale de Rugby, conducerea tehnică a echipei locale, CSM, a invitat la Suceava, la Cupa Bucovinei, formaţiile Politehnica Unirea Iaşi şi Universitatea II Cluj, pentru o ultimă verificare înaintea debutului sezonului oficial.

Vineri după-amiază, pe o vreme rece şi ploioasă, sucevenii au fost învinşi cu scorul de 22-0 de Politehnica Unirea Iaşi, după un meci în care nu au lipsit accidentările. Turneul fusese gândit să se întindă pe dura a trei zile, numai că cei de la Cluj au anunţat că trebuie să plece de la Suceava cu o zi mai devreme, aşa că au dat puţin peste cap programul stabilit iniţial. Astfel, competiţia s-a încheiat sâmbătă cu un turneu în trei, durata fiecărei partide fiind de 40 de minute. În condiţiile în care ieşenii au câştigat ambele dispute, au intrat şi în posesia trofeului pus în joc de către organizatori. Pe locul al doilea s-a clasat echipa CSM Suceava, care a reuşit să-i învingă în meciul direct pe cei de la Universitatea II Cluj.

„A fost un turneu util și le mulțumesc celor de la Poli Iași și ”U” II Cluj pentru că ne-au onorat cu prezența. Deși am pierdut disputele cu Poli Iași pot să menționez faptul că avem un lot numeros și competitiv, completat cu jucători de la LPS Suceava și CSȘ Gura Humorului. Chiar dacă în acest sezon competițional al Diviziei Naționale de rugby vom avea adversari de calibru, sunt convins că tinerii noștri jucători se pot lupta cu orice echipă. Doresc să mulţumesc Direcției Județene pentru Sport și Tineret, CSM Suceava şi Asociației <Prietenii Rugbiului Sucevean> pentru sprijinul acordat în organizarea a celei de-a doua ediții a Cupei Bucovinei” a declarat antrenorul Constantin Vlad.

CSM Suceava va începe noul sezon al Diviziei Naţionale pe 29 martie, cu un meci în deplasare, la Arad.

 

Sursa: www.monitorulsv.ro

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.