CSM Bucovina Suceava a ”doborât” Stejarul Buzău și va juca și anul viitor în eșalonul secund

În etapa a II-a a turneului play-out al Diviziei Naționale de rugby, CSM Bucovina Suceava a evoluat ieri pe terenul grupării Stejarul Buzău. Dacă în timpul sezonului regulat sucevenii au pierdut ambele partide cu echipa buzoiană, de această dată sucevenii și-au luat revanșa învingând cu 29-17. Cu această victorie venită la timp, gruparea pregătită de Constantin Vlad și-a asigurat menținerea în eșalonul secund al rugbiului românesc și în sezonul viitor.
Pentru CSM Bucovina Suceava au marcat: Ștefan Ștefăroi, două eseuri, Bursuc și Preutescu câte unul și Octavian Scolobiuc trei transformări și o lovitură de pedeapsă.
”Am condus cu 14-0 în minutul 20, însă în repriza secundă am avut ceva probleme cu arbitrajul. Totul a revenit la normal și am câștigat pe merit. La acest meci cu Stejarul Buzău am avut un lot complet, o linie de treisferturi inspirată și am învins cu punct bonus.
Dedicăm această victorie celui care a fost componentul echipei CSM Suceava în perioada 1990-1995 Constantin Toma care nu mai este printre noi.
Cu acest succes ne menținem în Divizia Națională indiferent de rezultatul ultimei partide din play-off cu CSM U23 București de sâmbătă 31 octombrie” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Sursa foto + text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.