CSM Suceava va juca un amical cu Poli Iaşi

Aflată în perioada de pregătire precompetiţională, echipa de rugby CSM Suceava va disputa azi, de la ora 14.00 pe stadionul „Unirea”, un meci amical în compania formaţiei Poli Iaşi. Meciul se anunţă a fi unul extrem de disputat, aşa cum au fost dealtfel toate întâlnirile dintre aceste două grupări.

„Este o partidă de antrenament pentru noi, dar deosebit de utilă pentru a putea urmări la lucru tinerii nou veniţi în lot. Sper să mai facem un joc de pregătire şi la întoarcerea grupării ieşene din cantonament.

Noi ne-am pregătit la nivel local pentru că nu am avut posibilitatea de a realiza un stagiu de pregătire centralizată. În acest sezon competiţional s-a revenit la sistemul de desfăşurare a Diviziei Naţionale primăvară-toamnă.

Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local pentru susţinerea acordată rugbiului sucevean. Deşi sezonul oficial va debuta cu meciurile din cadrul Cupei României, noi nu vom putea participa la această competiţie pentru că avem un buget limitat şi nu ne permitem aşa multe jocuri şi deplasări lungi. Din păcate, nu vom putea să luăm parte nici la Campionatul Naţional de rugby în şapte, deşi ne-ar fi plăcut.

Avem un lot de 32 de jucători, în majoritate tineri şi vom încerca până la începutul acestui sezon competiţional să alcătuim o echipă competitivă” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.

Sursa foto:www.gazetasv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.