CSM Suceava – RC Bârlad, primul meci oficial al anului pe stadionul „Unirea”

În primul meci oficial al anului 2016 pe stadionul „Unirea”, echipa de rugby CSM Suceava va primi azi de la ora 14.00 vizita grupării RC Bârlad, într-o partidă care contează pentru etapa a II-a a Cupei României. În prima etapă a acestei competiţii CSM Suceava a pierdut la Năvodari, 5-43, în timp ce RC Bârlad a cedat la limită, 15-17 la RCM Galaţi.

Cu prilejul acestui meci, componenţii formaţiei CSM Suceava vor prezenta noul echipament de joc, acelaşi lucru făcându-l şi juniorii clubului pregătiţi de Vasile Conache, juniori care vor evolua în deschiderea partidei de seniori împotriva echipei CSŞ Gura Humorului.

„Jucăm primul meci din acest an în faţa propriilor suporteri şi vrem să facem o partidă frumoasă. La Năvodari am jucat bine doar primul sfert de oră, pentru ca apoi să cedăm definitiv iniţiativa. Şi la această întâlnire vom folosi jucătorii tineri pentru că vrem să-i pregătim pentru campionat.

Ne aşteaptă un teren greu, dar suntem obişnuiţi cu condiţiile dificile de joc. Sper să nu dezamăgim şi să mulţumim suporterii noştri fideli” a declarat antrenorul echipei de rugby CSM Suceava, Constantin Vlad.

 

Sursa foto+text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.