CSM Suceava a învins liderul şi a terminat sezonul regulat pe locul 2

Sâmbătă, în ultima etapă din returul Diviziei Naţionale, echipa de rugby CSM Suceava a reuşit să se impună în disputa de pe teren propriu cu liderul CS Năvodari, scor 32-23.

Meciul a fost unul spectaculos, cu o echipă gazdă ce a deschis scorul după o lovitură de pedeapsă a lui Sabin Creţu şi a terminat prima repriză în avantaj, graţie unui eseu al lui Alin Elisei, scor 13-3.

În partea a doua oaspeţii au trecut în avantaj după două eseuri reuşite. Sucevenii nu au renunţat la luptă şi s-au distanţat decisiv, marcând alte trei eseuri, prin Croitoru, Creţuleac şi Preutescu.

În urma acestei victorii, sucevenii îşi păstrează locul 2 şi vor juca semifinala pe teren propriu, în compania echipei de pe locul trei.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.