CSM Suceava va juca în primul tur al Cupei României la Mangalia

Tragerea la soți pentru 16-iuile Cupei României la rugby le-a dat mari bătăi de cap oficialilor echipei sucevene CSM Suceava și nu din cauza adversarului, Callatis Mangalia, ce evoluează în eșalonul trei, ci pentru că vor avea parte de o deplasare lungă, obositoare, dar mai ales costisitoare, în condițiile în care echipa se confruntă cu o lipsă acută de fonduri. Partida a fost decalată cu o zi, pentru 3 noiembrie, după ce antrenorul Constantin Vlad a solicitat să joace duminică, așa cum a făcut-o la fiecare meci în campionat, din cauza jucătorilor ce nu pot lipsi de la serviciu. 
„Ne-am dorit o deplasare mai puțin costisitoare, dar nu a fost să fie. Stăm foarte prost cu banii și vom încerca să găsim resurse pentru a ne prezenta, mai ales că în optimi avem șansa să jucăm acasă cu o echipă din Super-Ligă. Avem mulți jucători foarte tineri și este în interesul nostru să avem cât mai multe meciuri până la final de an, mai ales că va urma o pauză lungă, până în luna martie”, a declarat antrenorul Constantin Vlad. 
Acesta a mai adăugat că a depus dosarul cu documentele justificative pentru prima rată, de 30% din bugetul aprobat la Primăria Suceava și dacă totul va fi în ordine poate se vor mai găsi niște bani pentru a onora și ultimele competiții din acest an. 

Sursa : www.monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.