Seniorii de la CSM Suceava au avut rezultate promiţătoare la primele trei etape ale naţionalelor

Componenţii secţiei de tir cu arcul de la Clubul Sportiv Municipal Suceava sunt în plin sezon competiţional în aer liber şi au avut până în acest moment trei etape din cele cinci ale Campionatului Naţional. Aflat în pregătire pentru Campionatul Mondial, sportivul Andrei Dănilă, antrenat de Rozalia Deneş, a avut o comportare exemplară la aceste trei etape şi a reuşit să ocupe un loc I şi un loc II, fiind unul din principalii favoriţi la podium, la etapa finală a naţionalelor. Colegul său Kostas Mihailov, sportiv din Cernăuţi ce este legitimat la CSM Suceava, a reuşit şi el să se claseze pe locul II la una din cele trei etape şi cu siguranţă va fi unul din candidaţii în lupta pentru o medalie naţională la etapa finală ce va avea loc în luna septembrie. Componenţi ai lotului naţional al României, Andrei Dănilă şi Elena Gheorghiţă vor evolua în echipa României la Grand Prix-ul Internaţional de la Bucureşti, concurs ce are caracter şi de selecţie pentru lotul ţării noastre de la Campionatul Mondial, ce va avea loc la finalul lunii iulie, în Danemarca.

„În aceste prime trei etape din campionatul naţional, la masculin clubul nostru a mers bine, şi de aceea sperăm la cel puţin două medalii la finala ce va avea loc în septembrie. Andrei Dănilă este deja calificat la Campionatul Mondial şi sper ca la grand-prix-ul de la Bucureşti să fie selectată şi Elena Gheorghiţă. La mondialele sper ca Andrei să aibă o evoluţie foarte bună, mai ales că există şansa de a prinde un bilet pentru Jocurile Olimpice de anul viitor, de la Rio. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul pe care ni-l acordă în activitatea noastă şi-n efortul de a obţine performanţe cât mai mari la nivel naţional şi internaţional”, a explicat antrenoarea Rozalia Deneş.

 

 

Sursa: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.