Arcaşii din judeţ s-au autodepăşit la naţionalele în aer liber de seniori

Timp de trei zile, între 8 şi 10 septembrie, arcaşii antrenaţi de Roza şi Alexandru Deneş, dar şi de Ioana Trifin la CSM Suceava şi CSM Rădăuţi, au excelat la cea mai importantă competiţie în aer liber din ţară, Campionatele Naţionale de Tir cu Arcul pentru seniori şi juniori I, ce au avut loc la Aninoasa. Seniorii de la CSM Suceava, pregătiţi de Roza Deneş, au câştigat trei medalii, toate pe echipe. La masculin, CSM-ul a câştigat aurul pe echipe, după o finală foarte strânsă, în care s-a ajuns la baraj, acolo unde Andrei Dănilă, Alexandru Popescu şi Mihail Kostaş au tras excelent şi şi-au asigurat astfel titlul de campioni naţionali. Şi fetele au făcut o figură frumoasă, Ioana Trufin, Elena Gheorghiţă şi Emilia Forray câştigând argintul în concursul pe echipe la senioare, acelaşi loc ocupându-l Andrei Dănilă şi Elena Gheorghiţă în concursul pe echipe mixte la seniori.

„A fost un concurs în care toţi concurenţii au fost foarte bine pregătiţi, astfel că de multe ori a fost nevoie de baraje pentru stabilirea câştigătorilor. Andrei Dănilă va pleca pe 15 octombrie în Mexic, la mondialele de seniori, unde are ca obiectiv clasarea în primii 32 din peste 200 de concurenţi. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul pe care ni-l acordă”, a declarat antrenoarea Roza Deneş.  

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.