CSM Suceava a făcut un meci util de pregătire cu VCM LPS Piatra Neamt

Cu trei zile înaintea reluării campionatului, voleibaliștii echipei CSM Suceava au făcut ieri un meci foarte util de pregătire la sala Unirea în compania prim divizionarei VCM LPS Piatra Neamț, primul și ultimul din această perioadă de pregătire. Deși a evoluat fără doi titulari, echipa pregătită de Victor Pancu a dat o replică bună experimentaților jucători nemțeni și reușit să câștige două din cele cinci seturi disputate.

„Avem relații foarte bune cu echipa din Piatra Neamț și de aceea au acceptat să vină pentru acest meci. Am făcut un joc foarte bun, întâlnirea fiind extrem de utilă, mai ales pentru a roda tinerii veniți pe posturile descoperite. Sperăm să facem un meci la fel de bun și la Buzău, unde dacă vom câștiga ne vom consolida locul trei. În acel meci vom conta și pe Huțuleac, jucător ale cărui probleme cu serviciul sper să se rezolve, pentru a putea juca și în următoarele partide foarte dificile de acasă, cu Steaua și Ploiești-ul”, a declarat Victor Pancu.

Tehnicianul sucevean a mai adăugat că perioada de pregătire a fost una foarte scurtă atât pentru echipa sa, cât și pentru celelalte componente ale seriei, iar acest meci a venit într-un moment cum nu se putea mai bun.

CSM Suceava va relua campionatul în Divizia A2, sâmbătă, la ora 11.00, când va juca în deplasare la Dacia Buzău. Pentru acest meci, sucevenii au trei jucători cu probleme, Giurcă, Petraru și Orășanu, ce vor face deplasarea, dar nu vor putea evolua la capacitate maximă. 

Sursa : www.monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.