CSM Suceava a înregistrat trei înfrângeri la barajul pentru promovare

Ploieştiul a găzduit în weekendul trecut meciurile din cadrul turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A1 de volei masculin. Ajunsă pentru a cincea oară în ultimii ani în această fază a competiţiei, CSM Suceava le-a avut ca adversare pe Tricolorul Ploieşti, CS U Cluj şi Politehnica Timişoara, formaţii mult mai bine cotate şi mai potente financiar decât gruparea pregătită de Victor Pancu. Plecaţi din postura de out-side-eri în acest concurs, voleibaliştii suceveni n-au fost în stare să încurce calculele hârtiei şi au pierdut toate cele trei partidele disputate: 0-3 cu Tricolorul Ploieşti şi CS U Cluj şi 2-3 cu Politehnica Timişoara.

”Pentru noi a fost o adevărată performanță că am ajuns din nou la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1. Nu am avut nici o pretenție de la această competiție pentru că, să fim sinceri, Suceava nu are forță să țină o echipă în primul eșalon valoric. O promovare se pregătește din timp, pentru ca în momentul accederii într-un eşalon superior totul să fie optim atât din punct de vedere financiar, cât și al componenței lotului. Am avut ca adversare două echipe motivate și bine pregătite, Tricolorul Ploiești și CS U Cluj, echipe cu jucători de mare valoare, împotriva cărora am jucat bine în primul set, dar nu se putea mai mult. Partida cu bănățenii a fost una dramatică, norocul surâzând în tie-break timișorenilor. A fost o experiență utilă în special pentru cei mai tineri care au avut ocazia să se obișnuiască cu meciurile tari”, a declarat antrenorul echipei sucevene, Victor Pancu.

Din lotul formației sucevene la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 au făcut parte jucătorii: Sasu, Huțuleac, Pietraru, Orășanu, Gontariu, Andone, Mihuț, Amariei, Tănasă, Bocancea, Lupuleasa. 

 

Sursa: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.