Jucătorii de la CSM Suceava, pe ultima linie dreaptă a pregătirilor pentru sezonul competiţional 2015-2016

Au mai rămas mai puţin de patru săptămâni până la începerea sezonului competiţional 2015-2016 al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, serie din care face parte şi CSM Suceava. Sportivii suceveni antrenaţi de profesorul Victor Pancu au efectuat un minicantonament la Poiana Negri şi în prezent se află în faza pregătirilor tehnico-tactice în sala „Unirea” din Suceava.

„Am făcut un stagiu util de pregătire la Poiana Negri unde am găsit condiţii foarte bune pentru acest minicantonament, graţie sprijinului oferit de Consiliul Local şi primăria Suceava. Din lotul cu care am încheiat sezonul competiţional precedent vor lipsi Ştefură şi Andone, singurul nume nou fiind Alin Moldoveanu de la LPS Bistriţa.

Echipa noastră va fi din nou o combinaţie de experienţă şi tinereţe şi, la fel ca în ultimii ani, va avea ca obiectiv promovarea celor mai tineri şi clasarea pe o poziţie care să-i permită accesul în turneul play-off.

Seria noastră în acest an va avea doar şase echipe, consecinţă directă a problemelor financiare cu care se confruntă sportul românesc în general. Ne vom întâlni din nou cu vechii noştri adversari, Ştiinţa Bucureşti, Dacia Buzău, Rapid Bucureşti, Ştiinţa Bacău, dar şi cu Steaua Bucureşti. Sper să facem un campionat bun şi în acest sezon competiţional” a declarat antrenorul echipei CSM Suceava, Victor Pancu.

Primul meci oficial din acest nou sezon competiţional va avea loc în data de 24 octombrie când CSM Suceava se va deplasa pe terenul grupării Dacia Buzău.

 

Sursa foto + text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.