CSM Suceava a început cu dreptul sezonul competițional 2015-2016

În prima etapă a sezonului competițional 2015-2016 al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava a evoluat la finele săptămânii trecute pe terenul grupării Dacia Buzău. După un început ezitant, cu două seturi pierdute, elevii profesorului Victor Pancu și-au revenit și au întors rezultatul câștigând cu 3-2.

”Am condus primul set până aproape de sfârșit când am comis câteva greșeli copilărești și l-am cedat la 24. În setul secund jucătorii noștri au acuzat șocul produs în precedentul în care au pierdut nemeritat și am pierdut și setul secund la 17.
După acest duș rece, experiența voleibaliștilor noștri și-au spus cuvântul și am câștigat următoarele două seturi la 18 și 19 și am egalat. În tie-break a venit rândul gazdelor să se ”taie” și am câștigat în final partida cu 3-2.

Nu am făcut un meci grozav, ar fi trebuit să încheiem conturile mult mai devreme, dar s-a cunoscut din plin faptul că în presezonul competițional nu am reuțit să facem decâtun singur joc de pregătire” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava au evoluat Sasu, Orăşanu, Giurcă, Pietraru, Gontariu, Huțuleac, Mihuţ, Lupuleasa, Tănasă, Amariei, Moldovan şi Bocancea.

În etapa a doua a seriei est a Diviziei A2 de volei masculine, prima pe teren propriu, CSM Suceava va primi, sâmbătă 31 octombrie în sala ”Unirea” de la ora 11.00, vizita formației Steaua București.

 

Sursa foto + text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.