Victorie pentru CSM Suceava în meciul inaugural

Voleibaliştii de la CSM Suceava au început cu dreptul ediţia de campionat 2015-2016 a Diviziei A2, Seria Est. În prima etapă, elevii antrenorului au avut programat meci pe terenul grupării Dacia Buzău, de unde s-au întorşi victorioşi în urma unei confruntări întinse pe cinci seturi. Sucevenii au avut însă un început ezitant, au cedat primele două seturi, însă au reuşit să revină spectaculos în meci şi să se impună la final cu 3-2 (24, 17, -18, -19, -8). „După ce am condus permanent am pierdut nemeritat primul set, acest şoc fiind resimţit de jucătorii mei şi în setul secund. Uşor, uşor însă am reuşit să ne liniştim, iar experienţa superioară a jucătorilor noştri şi-a spus până la urmă cuvântul. Per total n-am făcut însă un meci grozav, deoarece ar fi trebuit să încheiem conturile mai devreme. Ne-a lipsit puţin ritmul, deoarece în intersezon nu am putut să jucăm decât un singur meci de pregătire”, a declarat antrenorul Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava au evoluat Sasu, Orăşanu, Giurcă, Pietraru, Gontariu, Huţuleac, Mihuţ, Lupuleasa, Tănasă, Amariei, Moldovan şi Bocancea.

În etapa a II-a a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava va primi, sâmbătă, 31 octombrie, în sala „Unirea”, de la ora 11.00, vizita formaţiei Steaua Bucureşti.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.