CSM Suceava primeşte vizita unui nume mare din voleiul românesc, Steaua Bucureşti

În primul meci pe propriul teren din sezonul competiţional 2015-2016 al seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSM Suceava va primi sâmbătă, de la ora 11.00, în sala „Unirea” vizita echipei Steaua Bucureşti. Ambele formaţii au câştigat în prima rundă, sucevenii la Buzău, steliştii în faţa rapidiştilor.
„Ne aşteaptă un joc dificil în compania unei echipe de tradiţie în voleiul masculin românesc. Şi Steaua Bucureşti şi Ştiinţa Bacău sunt grupări care au în componenţă jucători de prim eşalon valoric şi va fi greu să ne ridicăm la nivelul lor.
N-am jucat prea grozav în prima partidă, deşi am câştigat-o, însă vom încerca să facem un meci bun şi să ne apărăm şansa noastră. Pentru noi este important să promovăm tinerii şi ne bucurăm că putem spune că din lotul echipei noastre fac parte în majoritate covârşitoare doar suceveni” a declarat antrenorul formaţiei CSM Suceava, Victor Pancu.

Sursa foto + text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.