CSM Suceava a fost la un pas de surpriză în disputa cu Steaua București

În etapa a doua din Divizia A 2 la volei masculin, echipa de seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava a fost foarte aproape de a se impune în disputa de pe teren propriu cu principala favorită la promovare, Steaua București. Sâmbătă, sucevenii au pierdut cu scorul de 2 – 3 la seturi în fața bucureștenilor, după un meci foarte spectaculos. Elevii antrenorului Victor Pancu au început foarte bine acest meci și au câștigat primul act al jocului. Sucevenii au continuat jocul foarte bun și-n actul secund și au făcut 2 – 0 la seturi, în fața unei echipe ce nu s-a așteptat la acest lucru. În setul trei, steliștii au condus până pe final, având și un avantaj de șapte puncte, dar gazdele au revenit și au recuperat din handicap, egalând la 22. La 23 – 23, CSM Suceava a avut șansa să închidă meciul prin două puncte câștigătoare, dar a greșit serviciul și mai apoi au pierdut setul. Aici s-a rupt și echilibrul jocului, oaspeții egalând situația la seturi, iar apoi s-au impus și-n setul decisiv, câștigând în final cu 3 – 2 la seturi.

„Am fost foarte aproape să producem o surpriză, dar din păcate nu am reușit să câștigăm două puncte, cu ajutorul cărora am fi încheiat meciul. Acolo a fost și momentul psihologic al meciului, deoarece echipa noastră a căzut la capitolul moral, dar și la cel fizic, Steaua fiind mult mai bine pregătită, mai ales că sunt profesioniști și doar asta fac. Mă bucur că am putut da o replică foarte bună unei echipe puternice, replică la care nu s-au așteptat nici ei, dar din păcate le-am dat o gură de oxigen la finalul setului trei, de care au profitat și au revenit în joc”, a declarat cel mai experimentat jucător al echipei sucevene, Lucian Huțuleac, sportiv ce a evoluat în trecut și pentru Steaua București.

În etapa viitoare, pe 7 noiembrie, CSM Suceava va evolua în deplasare, la CSU Știința București. 

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.