CSM Suceava a câştigat primul meci din play-off

 

Echipa de volei seniori a Clubului Sportiv Municipal Suceava a început cu dreptul, sâmbătă, de la ora 11.00, prima fază a play-offului, după ce s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la CSU Ştiinţa Bucureşti cu scorul de 3 – 0 la seturi. Voleibaliştii pregătiţi de antrenorul Victor Pancu au început foarte bine această partidă din sala Unirea şi au câştigat primul set destul de lejer, cu scorul de 25 – 13. În debutul setului doi, gazdele nu s-au mai concentrat la fel de bine şi le-au permis bucureştenilor să câştige mai multe mingi, dar la mijlocul setului au revenit. La scorul de 21 – 19, sucevenii au protestat la lipsa de reacţie a arbitrilor în momentul în care un jucător de la oaspeţi a intrat în terenul CSM-ului, iar meciul a fost oprit. Protestele au continuat în ambele tabere la o minge foarte disputată, iar meciul a fost oprit. CSM-ul a reuşit până la final să se impună destul de greu, cu 30 – 28, şi astfel să facă 2 – 0 la seturi. În runda a treia, elevii antrenorului Victor Pancu s-au concentrat mult mai bine şi au condus tot timpul, încheind meciul cu 3 – 0 la seturi, după 25 – 20 în ultimul act.

„Am câştigat primul set fără probleme, dar mai apoi ne-am relaxat şi am intrat în jocul lor în actul secund şi le-am permis oaspeţilor să spere, deşi aveau o singură victorie în tot sezonul regulat. Spre finalul setului a venit o greşeală flagrantă a arbitrilor, ce n-au acordat nimic când un adversar a intrat în terenul nostru. Au urmat proteste de ambele părţi, dar până la urmă am reuşit să câştigăm setul. În setul trei băieţii noştri s-au concentrat mai bine şi au încheiat meciul. La acest meci a lipsit Huţuleac, dar chiar şi aşa am reuşit să ne impunem. Vom merge la Bucureşti să câştigăm şi meciul doi, mai ales că-l vom avea în lot şi pe Lucian Huţuleac”, a explicat antrenorul Victor Pancu.

În meciul de sâmbătă, sucevenii au rulat în teren tot lotul avut la dispoziţie, mai exact Sasu, Giurcă, Orăşanu, Petraru, Mihuţ, Lupuleasa, Gontariu, Tănasă, Amariei şi Moldovan.

Sâmbătă, sucevenii vor juca meciul doi din această fază a play-offului, iar în caz de egalitate la meciuri se va mai disputa o partidă decisiv, pe 27 februarie, la Suceava. În faza a doua se vor întâlni câştigătoarele din această fază alături de primele două clasate, Steaua Bucureşti şi Ştiinţa Bacău, şi vor pleca mai departe două echipe la turneul de baraj pentru promovare, unde vor lupta pentru cele două locuri din primul eşalon cu celelalte două câştigătoare din seria de vest.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.