CSM Suceava a câştigat fără drept de apel disputa cu Rapid Bucureşti

Sala Unirea a găzduit la finalul săptămânii trecute duelul dintre CSM Suceava şi Rapid Bucureşti, formaţii angrenate în lupta pentru locul al treilea în Seria Est a Diviziei A2 de volei masculin. Chiar dacă toată lumea se aştepta la un meci echilibrat, confruntarea contând pentru etapa a X-a s-a aflat la discreţia elevilor pregătiţi de Victor Pancu, care s-au impus clar la final, cu scorul de 3-0. Primul set a fost practic fără istoric şi a fost câştigat de suceveni cu 25-9. Setul al doilea a curs în acelaşi sens, bucureştenii reuşind să adune totuşi 16 puncte în condiţiile în care voleibaliştii gazdă au început să evolueze din ce în ce mai relaxaţi. Tot cu 25-16 s-a încheiat şi setul al treilea, chiar dacă antrenorul Victor Pancu şi-a permis să arunce în luptă şi jucătorii care au evoluat mai puţin în acest sezon competiţional.

„Am fost şi eu puţin surprins de replica palidă a rapidiştilor, dar trebuie să ţinem cont că, pentru meciul de la Suceava, n-au putut conta pe trei din primii lor şase jucători. Mă bucur că am câștigat și așteptăm cu încredere disputele din play-off”, a declarat Victor Pancu.

Pentru formația suceveană în partida cu Rapid București au jucat: Sasu, Huțuleac, Mihuț, Giurcă, Gontariu, Lupuleasa, Orășanu, Tănasă și Moldovan.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.