vineri, 5 februarie 2016Ştiri • Sport CSM Suceava la ora meciului decisiv pentru locul III în clasamenrul seriei est

În cadrul etapei a X-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, ultima a sezonului regulat, CSM Suceava va întâlni sâmbătă, de la ora 11.00, în sala „Unirea” gruparea Rapid Bucureşti. Partida este decisivă pentru ocuparea locului III în clasament, loc care presupune un adversar mai modest în prima fază a turneului play-off.
„Am făcut un meci bun la Bacău, unde am fi putut conduce cu 2-0 la seturi, însă am cedat până la urmă. În pofida ascensiunii de formă a jucătorilor noştri, la meciul cu Rapid Bucureşti avem ceva probleme de lot, o mulţime dintre băieţi fiind răciţi.
Cu toate aceste incertitudini, vrem să facem un joc bun şi să câştigăm. Ne aflăm într-o perioadă foarte complicată de fiecare dată în ultimii ani, fondurile ajungând la echipa de volei abia după încheierea sezonului regulat sau chiar mai târziu. Am avut noroc datorită sprijinului acordat de SUCT Suceava şi a directorului Dumitru Popescu” a afirmat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.