CSM Suceava va disputa un amical cu lotul naţional de cadeţi al României

Mâine de la ora 10.30 sala „Unirea” va găzdui un interesant meci amical de volei masculin dintre echipa locală CSM şi lotul naţional de cadeţi al României. Din selecţionata de juniori II a României face parte şi suceveanul Alexandru Orest Raţă. Tânărul în vârstă de doar 16 ani a fost selecţionat şi pregătit la CSŞ Suceava de profesorul Tudor Orăşanu şi se anunţă a fi o mare speranţă a sportului sucevean.

„În ultimii ani ne-am axat pe promovarea tinerei generaţii şi sper să continuăm pe această linie. Faptul că un sportiv născut în Suceava, Alexandru Orest Raţă, face parte din lotul naţional de cadeţi este un motiv de bucurie pentru noi.

Acest lucru dovedeşte faptul că voleiul sucevean are resurse de talente şi merită toată încrederea. Sper ca voleiul sucevean să fie susţinut în continuare de Primăria şi Consiuliul Local şi le mulţumim pentru faptul că au fost alături de noi de-a lungul anilor” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

 

Sursa foto+text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.