CSM Suceava va avea şapte adversare în seria est, cu tot cu una din Craiova!

CSM Suceava va evolua din nou în seria est a Diviziei A2 de volei masculin. În această ediţie, prima serie a eşalonului secund va avea opt echipe, din nou din partea de est a României făcând parte şi o formaţie din Craiova.
Seria est a Diviziei A2 de volei masculin are în componenţă grupările: CS Rapid Bucureşti, CS Dinamo Bucureşti, CTF Mihai 1 Bucureşti, CSU Ştiinţa Bucureşti, CV Dacia Buzău, CNNT Juniors Craiova, CSM Râmnicu Sărat şi CSM Suceava. După cum se poate observa, formaţia pregătită de profesorul Victor Pancu va avea parte de deplasări extrem de lungi, patru la Bucureşti şi una la Craiova.
Sezonul competiţional oficial va debuta la data de 15 octombrie, din tur jucându-se în acest an încă două etape. În prima partidă din campionatul 2016-2017, CSM Suceava va primi acasă vizita grupării CSU Ştiinţa Bucureşti.
„La fel ca în fiecare an, încercăm să promovăm jucătorii proveniţi din pepiniera de la LPS-CSŞ Suceava. La echipa de seniori a CSM Suceava din acest sezon competiţional vor evolua cu dublă legitimare trei jucători, Alexandru Raţă, Gheorghe Buiciuc şi Vlad Buhu, toţi trei fiind pregătiţi de un alt component al echipei de seniori, Tudor Orăşanu, ce este antrenor la LPS-CSŞ Suceava. Alexandru Raţă a fost în acest an component al lotului naţional de cadeţi cu care a participat la Balcaniadă, suceveanul fiind promovat la naţionala de juniori. Sper să ne descurcăm şi în această ediţie de campionat, cu toate că pe lângă deplasările la Bucureşti, vom mai avea una la Craiova” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Programul formaţiei CSM Suceava până la finele acestui an:
Tur
15 octombrie
CSM Suceava – Ştiinţa Bucureşti
22 octombrie
CNNT Juniors Craiova – CSM Suceava
29 octombrie
CSM Suceava – Dacia Buzău
5 noiembrie
Rapid Bucureşti – CSM Suceava
12 noiembrie
CSM Suceava – Dinamo Bucureşti
19 noiembrie
CTF Mihai 1 Bucureşti – CSM Suceava
26 noiembrie
CSM Suceava – CSM Râmnicu Sărat

Retur
3 decembrie
Ştiinţa Bucureşti – CSM Suceava
10 decembrie
CSM Suceava – CNNT Juniors Craiova
Campionatul seriei est a Diviziei A2 de volei masculin se va relua pe 21 ianuarie 2017.

 

Sursa foto + text: svnews.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.