Victorie fără emoţii pentru CSM Suceava

CSM Suceava a început anul cu o victorie. În primul meci oficial din 2017, formaţia antrenată de Victor Pancu a dispus cu scorul de 3-0 (13, 15, 18) de Rapid Bucureşti. Partida contând pentru etapa a VIII-a a Diviziei A2 de volei masculin, Seria Est, a fost la discreţia echipei gazdă, care a practicat un joc spectaculos în multe momente ale meciului.

„A fost un meci pe care l-am dominat şi pe care l-am câştigat mai uşor decât ne aşteptam. Veteranii noştri s-au descurcat la fel de bine cum au făcut-o şi până acum, însă cel mai mult m-a mulţumit prestaţia celor tineri, începând cu Raţă şi Butnaru, şi continuând cu Buhu şi Verciuc. Acesta este obiectivul nostru declarat în ultimii ani, promovarea jucătorilor de perspectivă şi mă bucur că am putut realiza acest lucru” a precizat antrenorul Victor Pancu.

Pentru CSM Suceava în meciul cu Rapid Bucureşti au evoluat: Sasu, Huţuleac, Pietraru, Gontariu, Mihuţ, Lupuleasa, Orăşanu, Raţă, Butnaru, Buhu şi Verciuc.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.