CSM Suceava s-a calificat fără emoții în faza următoare din play-off

După 3-0 în prima manşă, CSM Suceava s-a impus şi în meciul revanşă disputat împotriva celor de la CNNT Juniors Craiova, asigurându-şi altfel calificarea în cea de-a doua fază a play-off-ului Diviziei A2 de volei masculin. Voleibaliştii pregătiţi de Victor Pancu au câştigat cu scorul de 3-1 partida găzduită de sala Unirea, care a avut o desfăşurare mult mai echilibrată decât precedenta. Asta şi deoarece tehnicianul sucevean a preferat să înceapă meciul cu o formulă de echipă alcătuită numai din jucători foarte tineri. După ce junii suceveni şi-au adjudecat primul set cu 25-12 şi l-au cedat pe cel de-al doilea în prelungiri, cu 26-28, profesorul Victor Pancu a introdus în teren artileria grea, care au câştigat seturile trei şi patru lejer, la 12 şi 13.

Echipa CSM Suceava s-a bazat în meciul cu CNNT Juniors Craiova pe următorul lot de jucători: Orăşanu, Butnaru, Giurcă, Petraru, Sasu, Gontariu, Mihuţ, Raţă, Buhu, Verciuc, Lupuleasa.

 

Sursa foto + text: monitorulsv.ro

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.