CSM Suceava s-a calificat la barajul de promovare în prima divizie

Echipa antrenată de Victor Pancu a ocupat locul doi la turneul final-four al seriei de est, cu un bilanț de două victorii și o înfrângere: 3-0 cu gazdele de la Stiința București, 3-2 cu Rapid, respectiv 0-3 cu Dinamo.

 

CSM Suceava s-a calificat la barajul de promovare în prima diviziei la volei masculin, după ce a ocupat locul secund în clasament la turneul final-four al seriei de est, disputat în weekend la București.

 

Formația antrenată de Victor Pancu a început perfect turneul din Capitală, reușind să se impună vineri, în primul meci, în fața gazdelor de la Stiința București, cu scorul de 3-0, “alb-albaștrii” adjudecându-și cele trei seturi cu scorul de 25-22, 25-22 și 25-20.

 

In mod surprinzător, voleibaliștii suceveni au avut emoții cu outsiderii de la Rapid București, în fața cărora s-au impus sâmbătă, cu scorul de 3-2, pe seturi 25-19, 22-25, 17-25, 25-14 și 15-11.

 

In condițiile în care Dinamo București și CSM Suceava și-au asigurat calificarea la turneul final încă de sâmbătă, meciul direct de ieri a fost unul de palmares. Rămasă fără serviciile lui Giurcă și Gontariu, ambii accidentați, trupa antrenată de Victor Pancu a cedat în fața principalei favorite la promovare, cu scorul de 0-3, pe seturi 18-25, 16-25 și 16-25. (Dănuț CHIDOVET)

 

Sursa foto + text: obiectivdesuceava.ro

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Istoric CSM Suceava

logo footer

In anul 1972 se infiinteaza Clubul Sportiv Municipal SUCEAVA, initial cu sectiile atletism,fotbal,rugby,volei.

Ulterior in 1976 s-au adaugat sectiile de lupte greco-romane,hochei pe gheata, in 1978 patinaj viteza,   in 1979 handbal, in 1981 inot, in 1990 baseball si canotaj. Rezultatele bune nu amu intirziat sa apara .Chiar din primul an de la infiintare prin promovarea echipei de rugby in divizia A,dar si prin alti  sportivi ai altor sectii cum ar fi ; atletism,lupte ,greco-romane,fotbal,inot,canotaj si tir cu arcul.Beneficiind de o baza larga de selectie ,de antrenori valorosi precum si de un management efficient  CSM Suceava ajunge unul din cele mai importante cluburi sportive din Romania cucerind prin sportivii sai peste 100 de medalii internationale si nenumarate medalii nationale.